Tarieven

Remedial teaching    

Het tarief is 50 euro per uur.

Als contact met school gewenst is, kan er (tegen vergoeding) een overleg worden ingepland en/of een rapportage geschreven worden.

Reflexintegratie 

Vanaf 1 februari 2021, geldt een nieuw tarief van 80 euro per uur. Per januari 2021 worden behandelingen gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed. Het valt onder alternatieve geneeswijzen.

Reflexintegratie betreffende specifieke protocollen van MNRI 120,00 euro per anderhalf uur. (De protocollen die ik kan toepassen zijn te vinden op de officiële sites van o.a. MNRI en QRI)

Tarieven zijn uitsluitend bij bezoek aan mijn praktijk.

Wil je weten hoe ik werk, kijk dan bij *Werkwijze

Een afspraak maken

Door een goed gesprek of intake vooraf weet je waar je aan toe bent. 

Even op weg helpen

Wil jij graag eens eenmalig kennismaken en natuurlijk aan de slag met Op naar Grip? Dan gaan we samen aan de slag op een door jou gekozen moment.

Handen uit de mouwen!

Weet je niet waar je moet beginnen? We gaan samen aan de slag. Ik leer je grip krijgen op je leven en ook besluiten nemen! Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

In de praktijk is een pinapparaat aanwezig.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

Annuleren of wijzigen afspraak.

Afspraken kunnen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk tot 1 dag (24 uur) voor de afspraakdatum via de mail of telefonisch worden geannuleerd. Afspraken op maandag dienen uiterlijk op de voorafgaande vrijdag voor 18.00 uur kosteloos te worden geannuleerd. Bij een niet of niet tijdige annulering van de afspraak is de zorgverlener gerechtigd de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen wanneer er geen andere patiënten konden worden behandeld.

Terug